Fedeztetés

A lókiképzés mellett fedeztetést, lótenyésztést is vállalunk, mivel rendelkezésünkre áll két kiváló fedezőmén a Furioso-North Star fajta képviseletében.

King:

King 2012-es születésű, a Furioso-North Star fajta IX. számú törzsménje. Elegáns megjelenésű, kiváló mozgású, jó ugrókészségű és -képességű mén. A klasszikus elvek szerint képzett ló, a magasiskolai feladatok közül jelenleg a piaffe, spanyol lépés, levade, terra e terra szintjén lovagolt. Jellemzően örökíti az intelligenciáját, a jegyességét és jó mozgását. Felmenői között megtalálható az európaszinten elismert teljesítményű, ikonikus "Cor de la Bryere".

fedmen king 1 king

fedmen king0

Tűzmadár:

Tűzmadár egy 2010-es születésű, szintén Furioso-North Star fedezőmén. Nagyapja, "Nomád" nagy ugróképesságű mén volt, Tűzmadár örökölte tőle kiváló lábszerkezetét és egyedülálló szervezeti szilárdságát. Anyja a szentesi Edina kancacsaládból származik (Mese, Fruska, Fátyol). Apai felmenői között megtalálható többek között a "Masetta xx" nevű mén is.

fedmen tuzmadar 1 fedmen tuzmadar 2

 fedmen tuzmadar3

Fedezőménjeinkkel kizárólag természetes fedeztetést vállalunk. Igény szerint a méneket, illetve a tőlük származó csikókat megtekinthetitek, ha ellátogattok a Loós Lovasudvarba, Kosdra. Minden további kérdés, vagy árajánlat kérés esetén vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

 

Kancapanzió:

Lovardánk a fedeztetés idejére idelátogató kancák számára biztosítani tud kinti, paddock rendszerű szállást, illetve igény szerint a Loós Lótranszport a szállításban is tud segítséget nyújtani!

 

Nálunk születtek:

csiko1 csiko2

csiko3 csiko4