Rólunk

Családi vállalkozásunk és otthonunk a Dunakanyar térségében, Kosdon található. Az itt felépült, több mint 20 éves lovardánk széles tevékenységi kört tudhat magáénak, melyben helyet kap a lovasoktatás, fogathajtás is, úgy mint a lószállítás.


Tev.kocka lókiképzés

Fő profilunknak a lókiképzést valljuk, így ezen belül vállaljuk a lovak képzését már egészen csikókortól kezdődően. Bátran kereshettek problémás, "elrontott" lovak tanítása, újralovaglása, idomítása ügyében, annak lovasának oktatása kapcsán is. Számos sikeres referencialó, azonkívül hosszú évek tapasztalata áll mögöttünk. Olvass tovább...


Fedeztetés Tevékenységkocka


Kiemelt tevékenységünk továbbá a fedeztetés. Lovardánkban a Furioso-North Star fajtával foglalkozunk nap mint nap, ebből adódóan két jó származású, képzett fedezőmén is található nálunk, mind a kettő ennek a fajtának a jó hírét öregbíti. Ha felkeltette az érdeklődésedet King és Tűzmadár, olvass tovább...Amit viszont át szeretnénk adni, az ezeknél sokkal több!
Saját életünk példájával mutatjuk be, hogy nem luxus az, ha az ember azt csinálja, amit nagyon szeret. Viszont tudatos élettervezést igényel már egészen kisgyermekkortól kezdve. Többek között ebben is szeretnénk a családok segítségére lenni. Hogyan valósítható meg mindez? Mik azok a dolgok, amiket el kell hagynunk és melyek azok, amelyekhez oda kell fordulnunk, hogy ez valósággá válhasson bárki számára.

Harmónia Isten, ember és a természet között. Ez életünk vezérelve, ennek mentén éljük mindennapjainkat és igyekszünk mindezt továbbadni a hétköznapi rohanásból nálunk megpihenni, kikapcsolódni vágyóknak. Tevékenységünk során nagyon sok emberrel, családdal kerültünk őszinte, bizalmi kapcsolatba. Megtapasztaltuk azt a hiányt és boldogtalanságot, ami sokak mindennapjat jellemzi, az útkeresést és sok esetben a kilátástalanságot. Szeretnénk számukra bemutatni, hogyan működik Isten a hétköznapokban, hogyan tud célt adni földi létünknek, hogyan képes helyreállítani elrontott kapcsolatokat, megtört életeket. Ebben segítenek bennünket saját tapasztalataink, megtérésünk, családunk és nem utolsó sorban a környezet, amelyben élhetünk.

fej5